Magyarországon felcsillant a reménység sugara!
Kis lépés az embernek nagy lépés a nemzetnek...

tunt_2.jpg

       fotó: zoom.hu

Egy nap sem telt el a magyarországi "Gigatüntetés" óta, ebben a pillanatban pedig már 43 ezer ember érdeklődik a következő tüntetés iránt. Lányi Örs egy gondolat szikrájával elindított egy vélemény cunamit a hatalom ellen ami nemhogy összekovácsolt majd 100 000 magyar embert a fővárosunkban hanem az ország több pontján és a világ  különböző városaiban is szimpátiatüntetéseket generált és ez nem kis szó. Magyarországon ez volt az eddigi legnagyobb csendes "forradalom" mióta megdőltek a kommunisták. A kormány képes volt kettészakítani egy Nemzetet , a mi nemzetünket és ezt tette úgy ,hogy a szavazói mit sem tudnak ezekről a gerinctelen és mocskos módszerekről. Emellett sikerült elérnie még valamit mégpedig azt ,hogy mi az ellenzéki szavazók pártszimpátiánkat félre téve ,egységesen kiálltunk a demokratikus szabadságunkért ,azért a szabadságért melyet egyszer már majdnem megkaptunk , de csak majdnem...

Lássuk be most jött el a pillanat amire sokan vártunk. Jött egy fénysugár egy gondolat mely erőnek-erejével el nem nyomható...a SZABADSÁG gondolata. Amikor azt látod egy tüntetésen ,hogy árpád sávos zászlók együtt lengnek az unióssal , amikor kigyúrt kopasz emberek, nyugdijasok, fradi és újpest szurkolók,középkorúak és fiatalok egyszerre kéz a kézben skandálják hogy "DIK-TÁ-TOR" az valami csoda, bele is könnyeztem. Az egyik legszebb jelenet aminek tanúja voltam az egy nagyon idős nénivel történt, aki DK-s kitűzővel a kardigánján megindult az emberek között és a tömeg (mintha maga Isten terelgetné) megnyílt előtte mint Mózes előtt a tenger, gyönyörű volt. Ez a pillanat erősített meg abban ,hogy jó helyen vagyok, jó emberek között akik mid egy célért egyesülve ,elveket és ideológiát félre téve közösen tesznek a HAZÁÉRT. Mi mind egy dologért mentünk ki a Kossuth térre és tudom ,hogy ez még csak a kezdet innen nincs megállás. Emberek senki ne keseredjen el attól ,hogy nem történt semmi mert igenis történt elkezdődött a Magyar Nép Forradalma. Nem azokkal az eszközökkel amire azt gondolják sokan ,hogy hatásosabb. Nem agresszióval ,nem félelemmel nem gyűlölettel hanem az összetartozással ,a szavak erejével és a békével. A sötétséget soha nem lehet sötétséggel legyőzni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyolc év "Diktatúrát" nem lehet egyetlen egy este alatt lebontani de még csak ki sem tudtuk magunkból adni a valódi érzelmeinket ,volt aki el sem tudott jönni vagy hezitált és meggondolta magát mert úgy érezte nincs értelme. Jelezném mindenkinek a legfontosabbat ...Igenis ki kell mennünk jövő héten szombaton is és hagy idézzek egy klasszikust "mindenki hozzon magával még egy embert" (O.V.).

Az én meglátásom az az ,hogy el kell érnie a tömegnek egy lélektani határt amire a hatalomnak sem lehet más  válasza mint a meghátrálás. Az lenne a legszebb ha összegyűlne 1 millió ember. Gondoljatok csak bele milyen gyönyörű volt amikor elénekeltük a himnuszt szimplán zene nélkül...ugye milyen érzés volt könny szökik az ember szemébe ha rágondol. Na most vizionálj oda 10x annyi embert, egymillió embert akik együtt éneklik "hozz reá víg esztendőt"...   beleremeg a föld ,az ország mert a magyarok újra nagyok és erősek lesznek.

Új Nemzet Születik a nap alatt...

 

unszlogoje.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://unsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2513836720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Új Nemzet Születik Mozgalom

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása