A fiatalok és az internet döntheti el a következő választást

surreal-photography-by-christopher-j-1.jpg

A cím tény. Azok az emberek akik  Baby-boom idején születtek (1940 -1950-es évek) és akik utána következtek az X nemzedék (1960 - 1970-es évek) nem tud és ha lehet ilyet mondani ,nem is akar haladni a korral. Berögzött ideológiák mentén evickélnek úgy a mindennapokban mint a politikai szintéren. A technika fejlettsége korlátokat állít eme két generáció elé (persze vannak felkészült versenyzők is akik folyamatosan tudtak alkalmazkodni és fejlődni eme rohanó világban). Egyrészt más időben születtek ,más értékekkel ,másrészt legnagyobb részük ragaszkodik az állandóság érzéséhez. Mintha folyamatos dallamtapadás ülne az elméjükre ,amiben csak egy dal hangzik szüntelen ..."nem csak a húszéveseké a világ!".

Pedig előbb-útóbb muszáj lesz tükörbe nézniük még ha fáj is és nyugtázni kell a felfedezést ,miszerint a mi időnknek leáldozott. Jelen pillanatban nem csak a Fideszre gondolok. Ne felejtsük el az MSZP-t se akik mögött olyan emberek állnak kik mai napig éneklik az internacionálét ...Ó jeh! Nameg a DK-s Ferit ,aki tuti csak hobbiból politizál már ,mert pénze ugye van több is mint amit megérdemel ,hitele az persze már régen nincs de még mindig tud irányítani egy szektát azzal a pár százalékkal...jár a taps! Azért azt remélem tudjuk ,hogy ezeknek az embereknek az információ az ő "idejükben" kimerült a napilapokban, a kormány által kezelt rádió és tv-ben meg a könyvtárból kikölcsönözhető tűrt vagy támogatott könyvekben. A mai fiataloknak és persze mindenkinek az információ pillanatok alatt elérhető egy gombnyomásra ha tetszik a kormánynak ha nem ,még szűrni is tudják mely információ hiteles és mely koholmány. Ezek mellett persze még aduként szolgálnak az okostelefonok elterjedtsége és a mobil internet adta lehetőségek is. Régen egy olyan könyv megvétele ami a diktatúrák megdöntésével foglalkozik elképzelhetetlen volt és az is ,hogy leírhatod amit gondolsz ,nem kell rettegned a fekete autótól. Hiába az akarat és a hatalmi törekvés ha olyan világban teszi az ember amit áthat a tudás és a kíváncsiság. Lehet megvenni szavazatokat ,lehet félelmet generálni ,pánikoltatni ,de  ebben az európában információt visszatartani ,titkolni vagy megmásítani nem érdemes. Az emberek nagyrésze már kezd tudatára ébredni a valóságnak. Amikor már a középiskolások tüntetnek akkor már nagy a baj. Ez vészcsengő kéne ,hogy legyen a kormányzat számára ,mely mutatja ,hogy szart sem ér a propaganda ,mert a rohadékok még mindig túl sokat gondolkodnak. Ez van fiatal demokraták van egy mondás amcsiban "edd meg az almát és baszd meg az alakulatodat" ...  Bízom egy szebb jövőben és bízom a fiatal generációkban akik nem hagyják szó nélkül a butítást melyet az arcukba kapnak. Bízom az emberek józan eszében ami néha meg-meg villan és tettekre inspirálja a magyarságot. Itt már a szónak nincs foganatja ,beszélhetünk naphosszat nyugdíjasokkal is , elmondhatjuk nekik milyen szar a rendszer de ha ő az M1-et tekinti a ,és kizárólag a TV-nek és vasvillákkal kergetik a gyerekeket az utcán ..közben kiabálják ,hogy megerőszakolnak a migránsok ha nem az Orbán nyer addig sajna nekünk is az a kibaszott vasvilla marad. De a fiataloknak akik még ezen a választáson nem adhatták még le a voksukat na nekik vannak lehetőségeik melyeket ha okosan használnak ki elérhetik a céljukat ,ami nem más mint egy valóban szabad ország ,szabad emberekkel ,szabad gondolatokkal ,egy fejlődő világban ahol hallathatják hangjukat.

Minden bizalom az övék ,ahogy valamikor Orbán Viktoré volt úgy jöhet egy fiatal aki kiáll a pódiumra  és egy "rövid beszéd ,hosszú kolbász"-ra belöki a hatalomnak ,hogy "ha nem nyerünk hazamegyek és kitörlöm a fenekemet az alkotmánnyal" ... Kétség nem fér hozzá ,hogy ők döntik el végül az ország sorsát ,ők azok akik megmozdulnak ,ők azok akik megnyilvánulnak. Nincs veszteni valójuk és ez óriási fegyver a kezükben. Élni akarnak és az élni akarásnál magasabb szintű ösztön nincs a világon. Még valami... NEM FÉLNEK!!!!

"...a félelem csak elmezavar. Nem tévesztendő össze a veszéllyel. A veszély az valós ,a félelem az rajtunk múlik." (A föld után c. film)

bird_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://unsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8513867222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.24. 16:27:35

Így igaz, a nép nem fél se Brüsszeltől, se Sorostól.

Új Nemzet Születik Mozgalom

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása