A NER gyenge pontja
A józan ész és az egység...

logokicsi.jpg

   Ne legyen kétség senkiben afelől ,hogy addig van fidesz ameddig Orbán Viktor van az élén. Ezt a pontot előre le kell szögeznünk. Valamint azt se gondoljuk ,hogy nem hekkelhető a rendszer. Igenis sebezhető! Képzeljünk el egy piramist ahol alul van a nép (mint általában ez oly meglepő), fölötte az állami szervek (a végrehajtók) afölött a politikai szereplők (de itt a legnagyobb kőtömb a kormánypárté) és ezek felett áll a csúcson az alaptörvény. Most ne menjünk bele abba a világba ahol a piramisok felett is van egy nagyobb építmény mely minden kisebb rendszerre kiterjeszti hatalmát és befolyását mert akkor olyan leszek mint Neo (a Mátrix-ból) aki beveszi a piros pirulát és megpróbálja megfejteni milyen mély is a nyúl ürege. Maradjunk csak kis hazánknál.

   Nos minden építménynek van egy alapja amire lehet építkezni. Tegyük fel hogy ez az alap akkor kezdett formálódni amikor Viktor és kedves barátai megjelentek a politika játszóterén. Az alapot a beléjük vetett bizalomból és szimpátiából öntötték. Ez valamikor régen megszilárdult és el kezdtek rá építkezni. Az első tömbök azok a szavazók lettek akik elköteleződtek a fidesz ügye mellett miszerint lebontják a regnáló hatalmat és egy "nyugatias" demokráciát ültetnek a helyébe. Persze emellett voltak más nézőpontú emberek is akiknek más volt a meggyőződése netán voltak olyan polgárok is kiknek tökéletesen megfelelt a rendszerszintű elnyomás ,mivel magas pozíciót töltöttek be ,de tudván csak addig amíg az a rendszer állva marad. Mégis része lettek az első tömböknek nevezzük silány építőanyagnak (tudom hogy ez kicsit groteszk de muszáj). Innen biztosan tudtak építkezni mert ugye az alap megfelelő az első erős tömbök komoly megterhelést bírnak ,jöhet a következő réteg. Na itt valami közbecsúszott mert nem vették észre ,hogy hiába a párt ,hiába a megtett út ha lépten nyomon beleütköznek a régi birodalom torlaszaiba. El kellett hát dönteni mi légyen az az út amire ha egyszer rálépnek akkor végig kell menni rajta nincs mese. Vezér mondta akkor "rövid beszéd ,hosszú kolbász" és szépen csendben elindult az átalakulás folyamata. A legfőbb, legbefolyásosabb szervek vezéregyéniségeit szépen lassan eltávolították , helyükre párthű emberek ültek ,a médiát közpénzen felvásárolták ,alkotmányoztak egy kicsit meg adtak egy kis szavazati jogot az erdélyi testvéreinknek (tartottak nekik búcsúkat meg eszem iszom napokat meg ne felejtkezzünk el a templomok és iskolák felújításáról sem ami persze közpénzből ment persze) és elkezdődött a mérhetetlen hazugság kora. Na ennél a pontnál álljunk meg egy pillanatra. Azt ugye tudjuk ,hogy amit egyszer hallunk azt úgy hívjuk információ, viszont amit 1956-szor az már program. Egy idejig lehet ,hogy beveszi a szervezet de eljön a nap amikor kidobja magából. Amíg nem létezik a "gondolatrendőrség" addig nem tudnak mit kezdeni velünk és azokkal sem akiket egyszer elkábítottak és mégis felkelnek  a csipkerózsikából. A kormánypárt szavazóbázisa ha úgy tetszik nem rendelkezik azzal a társadalmi súllyal mely az ellenzéket övezi. Mondhatni egy része az örök ellenállók csoportja. Amikor ezek az építőelemek kimozdulnak a helyükről a piramis instabillá válik. Nem követi ez más mint a teljes összeomlás ,márpedig egyetlen módja van ennek a végkifejlettnek ,mégpedig az ha erőszakkal sem tudnak minket visszadöbgölni az építmény alá.

   A módszer egyszerű. Folyamatos tüntetés egyre nagyobb volumenű ,nehogy lankadjon a magyar és a külföldi média figyelme. A lelkesedés fenntartása is elengedhetetlen, ezért rá kell bírni egyre több közszereplőt ,hogy álljanak ki a tüntetés ügye mellett. Az ellenzéki politikusoknak legalább annyire az ügy mellé kell állniuk mint a szavazóiknak. Amennyiben nem így tesznek akkor büntetni kell őket. Fel kell hívni a figyelmüket arra miszerint ha nem hajlandóak együtt működni az elkövetkezendő választások alkalmával mert az egzisztenciájuk és az a meleg szék az országházban fontosabb számukra mint a nép akarata ,akkor bojkottálni fogjuk a pártjukra való szavazást. A leggyengébb pontja a rendszernek az ellenzéki szavazók összefogás. Eljött az az idő mikor már nem a pártok diktálnak. Bizalmunkat eljátszották ,hitünket elvették tőlünk. Az összefogás egy új szintjét építjük melyben a szabályokat a nép írja. Megújulásra ,új gondolatokra ,cselekvésre van szükség és ha ezt nem tudják garantálni akkor már csak a történelem lapjai fognak rájuk emlékezni. Fontos tudnivaló legyen mindenki számára ,hogy az alap meggyengült a kormánypártba vetett kevés kis bizalom megrendült és a többség nem hajlandó tovább az Orbáni elnyomásban élni. Ennek a választásnak az eredményét semmiképp nem tudjuk elfogadni és aki eddig kételkedett ne is fogadja el. Hisz egy sor csalássorozatból álló illegitim választást láthattunk mely után csak a kétely és a kérdések maradtak bennünk. Így hosszútávon nem lehet kormányozni, a rezsimnek Buknia Kell! Mi vagyunk a többség!!!

Hagy idézzek egy klasszikust:

"Nem tudjuk melyik pillanatban érkezik el. Nem tudjuk mikor szakad be a födém ,de be fog szakadni!" (O.V.)

Isten legyen velünk! ...Új Nemzet Születik!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://unsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6413838338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.04.16. 21:15:07

Sivalkodjatok!
Zene füleimnek!

Új Nemzet Születik Mozgalom

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása